Nepremičine

PREMAKNIMO NEPREMIČNINE SKUPAJ:

Je slogan, ki ga izvajamo od leta 1991, ko v postopkih posredujemo in zastopamo lastnike nepremičnin pri prodaji, nakupu, odaji ali najemu vseh vrst nepremičnin. Našim pogodbenim strankam svetujemo do najboljše odločitve. Postopek vam uredimo v celoti. Nič več čakanja pred uradi, vse vam uredimo mi, na osnovi sklenjene posredniške pogodbe. Preverimo pravno in stvarno stanje nepremičnin, uredimo zemljiškoknjižno stanje, ocenimo nepremičnino, poskrbimo za bančni kredit.

Če želite varen nepremičninski posel, brez presenečenj in neznak, nas kontaktirajte in potrudili se bomo za Vas.

Številka nepremičnine: 126

Zazidljivo zemljišče Seča s starejšim gospodarskim in stanovanjskim objektom

Zazidljivo zemljišče na Seči, kje stoji starejši stanovanjski in gospodarski objekt, površina 2.037 m2, primerno za investicijo- pridobljeno je gradbeno dovoljenje za večstanovanjski objekt s 6 enotami, ter plačanim komunalnim prispevkom. Narejen je tudi projekt za izgradnjo Vile Seča (priložene fotografije) s 6 sodobno zasnovanimi stanovanjskimi enotamiv velikosti 50m2, pogled na morje.

 

CENA: 600.000 EUR

Številka nepremičnine: 69

Starejša hiša v Butarih pri Kopru

Starejšo enostanovanjsko podeželsko hišo z večjo kletjo, skupne površine 180,00 m2,v centru vasi Butari, v koprskem zaledju, zgrajeno okrog leta 1930, etažnosti P+I, na parceli velikosti 303 m2. Hiša je skromnejše gradbene zasnove potrebna obnove. V neposredni bližini možnost nakupa kmetijskega zemljišča, gozda in še enega gospodarskega objekta.

ENERGETSKA IZKAZNICA V IZDELAVI

PRODAMO za 150.000 EUR

Številka nepremičnine: 70

Starejši gospodarski objekt v Butarih pri Kopru

Starejši gospodarski objekt, skupne površine 40 m2, v vasi Butarih v zaledju slovenske Istre, zgrajen okrog leta 1930, etažnosti P+M, na parceli velikosti 164 m2, potreben celovite obove, na zelo ugodni lokaciji  v naselju. Možen nakup tudi kmetijskega zemljišča in gozdov v bližini.

EI : V IZDELAVI

 

CENA: 70.000 EUR

Številka nepremičnine: 56

Poslovni prostor v TPC Lucija

Poslovni prostor velikost 56 m2 v pritličju poslovnega kompleksa TPC Lucija, v centru naselja Lucija, zgrajen leta 1990. Lociran neposredno ob glavni mestni vpadnici. Dejavnost ni določena. Vsa komunalna opremljenost. Parkiranje pred objektom.

ENERGETSKA IZKAZNICA V IZDELAVI

PRODAMO za 168.000 EUR

Številka nepremičnine: 57

Zazidljivo zemljišče nad Ankaranom

Zemljišče se nahaja v Kolombanu nad Ankaranom, skupne velikosti 1670 m2 in je sestavljeno iz treh parcel. Po PUP Mo Koper so parcele na področju namenske rabe ureditvenega območja za poselitev v območju izvenmestnih naselij, ki je namenjeno za mešano urbano rabo. Orientacija je južna, Komunalna opremljenost normalna. Na zemljišču je možna pozidava večjega objekta. Poskrbimo tudi za gradbeno dovoljenje in vse ostale postopke.

PRODAMO za 200.000€

Številka nepremičnine: 48

Stanovanje Valeta Portorož

Dvosobno stanovanje, skupne velikosti 56 m2, v apartmajskem objektu nad Portorožem, 2. nadstropje. Objekt je večstanovanjska novejša gradnja, vzorno vzdrževana. H stanovanju spada garažni prostor 12,5 m2 v kletni etaži objekta. Izredna lokacija s pogledom na morje. Stanovanje je opremljeno.

EI :  Razred C 54 kWh/m2 a

 

CENA: 219.000 EUR