Številka nepremičnine: 177

Kaldanija 3 km do Sečovelj / končna vrstna hiša 180 m2, dvostanovanjska

V naselju Kaldanija 5km od nekdanje slovneske meje Sečovlje na dostopni lokaciji prodamo starejšo končno vrstno hišo v dveh ločenih dvonadstropnih enotah z dvema hišnima številkama/stavbama.

Hiša v dveh delih s samostojnima vhodoma skupno obsega 180 m2 neto velikosti in sicer:

- nebivalni stanovnajski del v vel. 60 m2 s predprostorom, kuhinjo in konobo oz kletjo v pritličju in hodnikom ter dvema spalnicama v nadstropju, povezanim z notranjim stopniščem

- funkcionalno bivalni stanovanjski del v vel. 120 m2 s predprostorom, kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico, kotlovnico v pritlilčju ter dvema spalnicama, hodnikom, balkonom in teraso v nadstropju

Na hiši pripadajočem zemljišču skupno 630 m2 se nahajata še samostojni garažni objekt z dotrajanim pomožnim poslopjem in delno porušen ostanek nekdanjega svinjaka.

Obstoječe centralno ogrevanje na kurilno olje.Hiša je kamnite gradbene osnove na večjem delu betonska etažna plošča z navezavo terase in balkona. Hiša potrebna obnove.

Hiša zaradi lokacije in razporeditve prostorov ponuja dober investicijski potencial za turistične namestitve prav tako pa primerna za bivalno namestitev ali kombinacijo nastanitev.

Cena do max: 280.000 €

Prodaja, Hiša, Dvostanovanjska: KALDANIJA, 180 m2 - Nepremicnine.net